Healing balance

Healing Balance

Healing balance

Is een vorm van hands-on healing, zoals Reiki, magnetiseren en therapeutische aanraking. De energie kan stromen naar de plaats waar het nodig is en dit heeft een buitengewoon helende kracht.

Healing Balance zorgt ervoor dat je lichamelijk en geestelijk tot rust komt en versterkt het zelfhelend vermogen van ons lichaam. Je wordt kalmer, helderder en voelt je vaak vitaler en het werkt tevens nooit alleen op de symptomen. Bij elke behandeling wordt het lichaam en geest samen behandeld, dat betekent dat achterliggende oorzaken van het probleem vaak ook wordt aangepakt.

De manier waarop ik werk is door het kanaliseren van de energie waar het nodig is. Mijn werk is dat van facilitator. Dit betekent dat ik een kanaal ben waardoor het universum werkt, maar uiteindelijk bepaalt u zelf (via uw intentie en eigen bewustzijn) hoe uw eigen proces zich ontvouwt.

Het komt vaak voor dat mijn vrienden (gidsen) boodschappen doorgeven en dat zal ik mijn beurt weer aan U doorgeven. Het vloeit zoals het vloeit.

Healing balance helpt bij:

Voorafgaande de behandeling:

U komt met de juiste intentie! U bepaalt zelf in hoeverre u wordt geholpen door de geestelijke wereld. Hierbij houd je je kleren aan. Kleding is geen belemmering voor het ontvangen van de energie. U neemt plaats bij mij op de behandeltafel.

Indien nodig: Door mijn handen op diverse plekken van het lichaam te leggen (hoofd, nek, buik, rug, benen, knie, voeten), kan de energie door mijn handen in jouw lichaam (of van je kind) stromen.

Wil je liever niet aangeraakt worden? Geef dit dan even aan, ik kan namelijk ook mijn handen een paar centimeter boven je lichaam houden.

Risico's:

Kosten

Wordt niet vergoed door de zorgverzekeraar.